La federación

Benvinguda del president

presidentCom a president de l’FVMP vull donar la benvinguda a la nostra web corporativa, un espai que serà prioritari en aquesta nova etapa que iniciem. Treballarem amb aquesta ferramenta per a afavorir la participació, impulsar el municipalisme des de les iniciatives d’entitats locals i obrir una finestra a la transparència i claredat en la gestió d’aquesta Federació.

Aquesta institució no té un altre objectiu que defendre els interessos dels nostres municipis, unir voluntats i coordinar accions. En este sentit, he d’assegurar-vos que tot el meu esforç es dirigirà a ser pont d’unió per al desenvolupament fructífer de la nostra activitat diària. I també a ser una veu potent per a la reivindicació dels interessos que representem, que no són altres que els dels nostres pobles i ciutats, en definitiva, els de tota la ciutadania.

Estic segur que serem capaços, des de la reflexió i el debat, d’abordar els nous reptes que ens planteja la realitat local; aprofitarem al màxim aquesta oportunitat per a donar un nou impuls al municipalisme en la Comunitat Valenciana.